Doorgedreven analyse

Podologie of voetkunde is een breed vakgebied dat een hele waaier van thema’s omvat, van standcorrigerende voettherapie en diabeteszorg tot scheve tenen. Heb je pijn of problemen in de voet, knie, heup, onderrug of rug, dan kun je bij onze praktijkpodologe Heidi terecht voor een gedetailleerde ganganalyse. Tijdens dat proces analyseert ze de werking van je voet volgens de ‘stijgende keten’: zo zoekt ze uit of een foute voethouding de oorzaak is van hoger gelegen problemen.

Doorgedreven analyse

Heidi is een echte experte in het vakgebied van ganganalyse en zooltherapie. Omdat ze zo gespecialiseerd te werk gaat, besteedt ze aan elke patiënt steevast voldoende tijd voor een uitgebreid onderzoek. Zo’n doorgedreven analyse ziet er ongeveer als volgt uit:

Gespecialiseerde zooltherapie

Gespecialiseerde zooltherapie

Bij TeRUG Controle vind je met Heidi geen algemene podologe, maar een experte die zich volledig op ganganalyse en zooltherapie heeft toegespitst. Werken algemene podologen vaak nog tweedimensionaal met inkt en papier, dan gebruikt Heidi de allernieuwste apparatuur en 3D-technologie om bijvoorbeeld via geavanceerde drukanalyses een haarscherp beeld te krijgen van de werking van jouw voet.

Omdat ze als specialiste geen enkel detail over het hoofd wil zien, maakt Heidi bovendien veel meer tijd dan andere podologen om naar jouw verhaal te luisteren en jou tot in de puntjes te onderzoeken. Bovendien informeert ze je tijdens elke fase uitgebreid over wat ze doet en wat er aan de hand is; zo stijgt de slaagkans van jouw zolen drastisch!

Ik wil graag een afspraak maken

  • Telefonisch: 0472/50.92.46 (Kinesitherapie), 0476/73.18.26 (Podologie)
  • Online: Klik hiernaast op 'Maak nu een afspraak'

Onze medewerksters zijn zowel telefonisch (0472/50.92.46) als via e-mail (info@terugcontrole.be) beschikbaar om u meer informatie te geven over onze behandelmethoden, werkwijzen en tarieven.

Aarzel dus niet om ons te contacteren!