Ons team

TeRUG Controle is een tandem van specialistes. Je kunt in ons paramedisch centrum terecht voor kinesitherapie en podologie. Lieve (kinesitherapeute) en Heidi (podologe) zijn expertes die zelfstandig werken, maar indien nodig ook overleggen om jou een optimale behandeling te bieden. Is de therapeute die jou behandelt ervan overtuigd dat een andere aanpak beter is voor jou, dan verwijst ze je graag door naar haar interne of externe collega. Zo ben jij altijd zeker van de allerbeste zorg.

Blijvende resultaten op eigen benen
"We leveren graag blijvende resultaten en leren daarom onze patiënten op eigen benen te staan."

Teamoverleg

Tussen de therapeuten bij TeRUG Controle geldt de afspraak dat wanneer een patiënt niet het verhoopte effect/resultaat behaalt na 3 consulten, deze patiënt zal besproken worden op het wekelijks teamoverleg. Op deze manier wil TeRUG Controle garant staan voor kwaliteit! Met de koppen bijeen weten we namelijk meer én kunnen we er samen in slagen om ook complexere problemen op te lossen.

Als patiënt krijgt u als het ware 2 voor de prijs van 1!

Ik wil graag een afspraak maken

  • Telefonisch: 0472/50.92.46
  • Online: Klik hiernaast op 'Maak nu een afspraak'

Onze medewerksters zijn zowel telefonisch (0472/50.92.46) als via e-mail (info@terugcontrole.be) beschikbaar om u meer informatie te geven over onze behandelmethoden, werkwijzen en tarieven.

Aarzel dus niet om ons te contacteren!