GRATIS lezing - Migraine en hoofdpijn: een andere aanpak!

GRATIS lezing - Migraine en hoofdpijn: een andere aanpak!

Kom op 20 september 2022 naar de gratis infosessie over de unieke aanpak van hoofdpijn en migraine.

ik maak er mijn doel van om zoveel mogelijk mensen te helpen om af te raken van hun hoofdpijn of migraine.

Tijdens een deugddoende vakantie met vrienden, ontstond het idee om een lezing te geven. Power to the people! Vaak merk ik in de praktijk dat veel mensen geen idee hebben wat nu de écht oorzaak is van hun migraine. Zolang deze onbekend blijft, blijft het ook zoeken naar een efficiënte oplossing. Dàt is nu net wat ik wil aanpakken!

Door de juiste kennis en de nodige inzichten te hebben, kunnen mensen veel beter voor zichzelf zorgen. Letterlijk ‘Terug de controle’ krijgen over hun hoofdpijn en in bredere zin heel vaak hun leven.

Het is zonde dat zoveel mensen met hoofdpijn en migraine leven terwijl er heel vaak een oplossing voor bestaat en NEEN… dan heb ik het niet over de kilo’s pillen die vaak genomen worden. Die onderdrukken enkel de symptomen maar nemen de oorzaak niet weg.

Daarom, concreet: op dinsdag 20 september geef ik een GRATIS lezing voor iedereen die droomt van een leven zonder hoofdpijn! De lezing gaat door in BOEF, de heerlijke ontbijt en lunch zaak te Oudenaarde, Tussenbruggen 20. We starten om 20u, zo hebben mensen met wat jongere kinderen rustig de tijd om die kleine energiebommen te slapen te leggen. Het einde is voorzien om 21u45.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je snel in via deze link.

Heb je zelf geen last maar ken je iemand die lijdt aan migraine of vaak last heeft van hoofdpijn? Doe hem of haar een plezier en stuur deze mail en uitnodiging door. Alvast bedankt om de boodschap te helpen verspreiden.

Groetjes, Lieve