Onze inzichten

Geregeld post één van onze therapeuten een blogartikel. Hiermee willen wij jullie informatie bieden, vaak gestelde vragen beantwoorden en inzichten met jullie delen. Heb je een specifieke vraag die je graag door één van ons beantwoord ziet? Stel ze ons en we formuleren met veel plezier een reactie.

Mentaal evenwicht...

We kunnen lichaam en geest niet loskoppelen van elkaar. Hoe zeer we bij TeRUG Controle ook gespecialiseerd zijn in het aanpakken van fysieke pijnklachten, we mogen de emotionele component van de gehele mens nooit uit het oog verliezen.

Hoeveel kost kinesitherapie?

Het is een vraag die niet op 1-2-3 is beantwoord, het is namelijk afhankelijk van verschillende factoren hoeveel je precies betaalt bij de kinesist.

Kinesitherapie tijdens COVID-19

Vorige week was het heel rustig in de praktijk, even leek het alsof er geen rugpijn, nekpijn of hoofdpijn meer was! Aangezien dat 80% van de mensen ooit in zijn leven last zal hebben van lage rugpijn, is rugpijn de wereld uithelpen echter een utopie...

Ik wil graag een afspraak maken

De praktijk is gesloten door Lieve's zwangerschapsverlof vanaf 8 december 2021 tot en met 14 februari 2022.

  • Telefonisch: 0472/50.92.46
  • Online: Klik hiernaast op 'Maak nu een afspraak'

Onze medewerksters zijn zowel telefonisch (0472/50.92.46) als via e-mail (info@terugcontrole.be) beschikbaar om u meer informatie te geven over onze behandelmethoden, werkwijzen en tarieven.

Aarzel dus niet om ons te contacteren!