Enkele inzichten

Geregeld komt een nieuw artikel online. Hiermee wil ik jullie informatie bieden, vaak gestelde vragen beantwoorden en inzichten met jullie delen. Heb je een specifieke vraag die je graag beantwoord ziet? Stel ze mij en we schrijven met veel plezier een reactie.

Schouderpijn... Echt een schouderprobleem?

Vijftig procent van alle alleenstaande schouderpijnen hebben hun oorzaak in de nek, ondanks dat de patiënt zelf overtuigd is dat hij een schouderprobleem heeft. Wanneer iemand last heeft van hoofdpijn en/of migraine; dan is er in de meeste gevallen een gemeenschappelijk nekprobleem die onderliggend beide klachten veroorzaakt.

Effectieve Hoofdpijnaanpak: De Rol van de Nek en Migraine-Verlichting bij Terug Controle

Sensibiliseren en informeren blijven essentieel in het streven naar een leven waar hoofdpijn of migraine niet langer de scepter zwaaien.

De oorzaak van migraine

Deze vraag blijft heel vaak onbeantwoord! Maar zolang de oorzaak onbekend is, kan er ook geen juiste oplossing geboden worden voor het probleem dat migraine of hoofdpijn vormt.

Lieve deelt in deze blog haar visie op de differentiaal diagnostiek die rond hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn, spanningshoofdpijn en andere primaire hoofdpijn wordt gevormd.

GRATIS lezing - Migraine en hoofdpijn: een andere aanpak!

Kom op 20 september 2022 naar de gratis infosessie over de unieke aanpak van hoofdpijn en migraine.

De ensō

Wat is een ensō? Hoe komt dat net dit symbool deel uitmaakt van het logo van TeRUG Controle? Van waar komt mijn fascinatie voor dit Japanse kaligrafie symbool? Laat het duidelijk zijn dat het geen toeval is dat net deze cirkel van perfectie/imperfectie in het logo van TeRUG Controle staat.

Hoofdpijn & Migraine - een case report

Deze case report toont het verloop van de consulten die Inge bij TeRUG Controle doormaakte. Inge had al 9 jaar lang last van dagelijkse hoofdpijn die vaak ook overging naar migraine.

Mentaal evenwicht...

We kunnen lichaam en geest niet loskoppelen van elkaar. Hoe zeer we bij TeRUG Controle ook gespecialiseerd zijn in het aanpakken van fysieke pijnklachten, we mogen de emotionele component van de gehele mens nooit uit het oog verliezen.

Ik wil graag een afspraak maken

  • Telefonisch: 0472 50 92 46
  • Online: Klik hiernaast op 'Maak nu een afspraak'

Wenst u meer informatie over onze aanpak, de planning of tarieven, dan kan u mailen naar info@terugcontrole.be.

Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief