Wat zijn de tarieven?

Kinesitherapie:

- Eerste consult €55

- Opvolgconsult €45

Podologie:

- Onderzoek en maatafname €70

- Functionele zolen €200

Psychotherapie:

- Per sessie €80

Is er terugbetaling door mijn ziekenfonds?

Kinesitherapie valt binnen de wettelijke terugbetaling door uw ziekenfonds. De terugbetaling hangt af van uw sociaal statuut en uw aandoening.

 

Psychotherapie valt zeer beperkt onder de wettelijke terugbetaling maar verschillende ziekenfondsen bieden binnen hun pakket een terugbetaling aan.

 

Podologie en functionele zolen worden momenteel slechts bij enkele ziekenfondsen gedeeltelijk terugbetaald.

Wat als de behandeling bij mij niet werkt?

Bij TeRUG Controle stellen we alles in het werk om jou te helpen. Door de specifieke manier van werken is het snel duidelijk wanneer onze aanpak niet geschikt is voor jouw klachten. Wanneer dat zo is, dan sturen wij je zo snel en gericht mogelijk door. Hierdoor zal je geen tijd en centen verliezen.

Wij streven er steeds naar om binnen de eerste 4 consulten een minimale verbetering van 60% te bereiken. De meeste patiënten zijn klachtenvrij na gemiddeld 6 consulten (kinesitherapie). Jij hebt als patiënt steeds de controle of je wil doorgaan met de voorgestelde behandeling. Wil je je behandeling onderbreken, dan maken wij hier geen punt van.

Bij het vervaardigen van functionele zolen, is er steeds een follow up moment voorzien na een drietal weken. Ook heeft u 1 jaar lang de mogelijkheid om de zolen te laten aanpassen mochten deze niet goed zitten. Deze service is inbegrepen in het totaalpakket.

Wetenschappelijke achtergrond

De aangeboden therapieën bij TeRUG Controle zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De therapeuten hebben vele jaren ervaring binnen hun domein en blijven zich steeds bijscholen. Alleen op die manier blijven zij up-to-date en bent u zeker dat u de beste therapie krijgt die er op dit moment voor u beschikbaar is. Dit geldt voor kinesitherapie, psychotherapie als podologie.

Door gebruik te maken van de nieuwste inzichten en de meest innovatieve technieken en systemen, kunnen onze therapeuten uw lichaam en geest in kaart brengen om daarna de nodige kennis door te geven. Alles zodat jij de expert wordt van je eigen lijf.

Op onze blogpagina worden geregeld stukken geplaatst door de therapeuten. Hier kan je ook verschillende wetenschappelijke studies terugvinden die onze aanpak ondersteunen.

© Lieve Moyaert 2021

  • Facebook
  • Instagram