Bijna 1 jaar lang hoofdpijn, opgelost in 6 sessies!

Lieve is een krak in haar vak!

Na maanden, tot bijna een jaar van aanhoudende hoofdpijn, 6 à 7 pijnstillers per dag innemen om de pijn een beetje draaglijker te maken. Na verschillende doktersbezoeken, doorverwijzing voor een MRI onderzoek van mijn hersenen (om toch maar uit te sluiten dat er gelukkig niets mis was), tot opnieuw slikken van zware medicatie en neussprays.

Van verkeerde diagnose van de huisarts naar het zelf opnieuw zoeken naar oplossingen door de hulp van een NKO arts in te schakelen, die mij dan uiteindelijk Lieve zou aanbevelen.


Uiteindelijk had ik mijn eerste afspraak bij Lieve, een zeer toffe, vriendelijke en begripvolle vrouw, die luistert naar je probleem. Mijn eerste woorden waren denk ik letterlijk: je bent mijn laatste redding. Na maanden constante hoofdpijn, verschrikkelijke kaakpijnen, nekpijnen, vroeg ik Lieve bijna smekend om hulp. In het begin was een een beetje zoeken naar de juiste oefening die me hielp, maar eenmaal gevonden, ging het als een speer.

Ik merkte al heel snel verbetering, wat een verschil. Mijn levenskwaliteit ging weer omhoog, want elke dag doorkomen met hevige pijn is geen pretje. Het kunnen afbouwen van pijnstilling tot zelfs dagen pilvrij te zijn, voelt geweldig.

Ik wil Lieve echt bedanken voor alle hulp, de vele informatie die je krijgt en haar vriendelijkheid. Ik kan Lieve zeker aanbevelen!