Cindy

Ik heb mijn leven terug en kan weer plannen om dingen te doen!

Ik ben Cindy, Ik had jarenlang last van migraine en dit had een grote impact op mijn dagelijks leven, ik kon niets plannen om weg te gaan met vrienden, feestjes enz.. elke keer als ik dacht oef lekker ontspannen met vrienden, 9/10 kreeg ik migraine en moesten we naar huis, soms durfde ik niet zeggen dat ik migraine had gekregen en bleef ik omdat ik dacht, 'Mijn vrienden gaan terug zeggen die heeft toch altijd iets ?...'

Ik had wekelijks 2 à 3 dagen last van migraine, soms zo erg dat ik een hele dag in bed bleef. Het was opstaan met migraine en ermee gaan slapen. 

Pijnstillers verlichtten een beetje de pijn maar dat was eerder een pleister op de wonde. Ik begon mezelf af te vragen van waar die migraine kwam. Ik begon op alles te letten hoe de migraine begon, iets verkeerd eten, drinken, stress, cyclus, Ik hield hier allemaal rekening mee maar toch bleven die aanvallen terugkomen. 

Mijn dokter zei dat alles door stress komt, maar zelfs op vakantie kreeg ik aanvallen en dan is er toch van stress niet veel sprake. Uiteindelijk zag ik op Facebook iets verschijnen over migraine, ik deed de test. Zo ben ik bij Lieve terecht gekomen. 

Eindelijk had ik iemand gevonden die mijn probleem serieus nam en mij wou helpen, Lieve vertelde mij dat mijn migraine uit m’n nek kwam. Ze legde me allerlei oefeningen uit die ik thuis kon doen met als doel mijn nek soepeler te maken. Het zijn heel toegankelijke oefeningen. 

Al na enkele behandelingen met als focus om mijn nek mobieler te maken, voelde ik verlichting en merkte ik dat mijn migraine verbeterde. 

Ondertussen zijn we 8 maand verder en kan ik zeggen dat mijn migraine zo veel verbeterd is. Als ik voel dat mijn nek stijver wordt, doe ik oefeningen en voel direct dat het helpt. Ik voel mij veel beter en ben niet meer zo afhankelijk van medicatie. Ik krijg nog wel eens een aanval maar niet wekelijks. 

Lieve haar aanpak is super professioneel. Ze is heel gedreven, ze is ook een top madam, ze was een luisterend oor, ik ben blij dat ik haar leren kennen heb, en zou zeggen dames, heren wacht niet om uw migraine aan te pakken. Ik heb mijn leven terug en kan weer plannen om dingen te doen. 

Dank u Lieve, door u voel ik mij stukken beter?