De aanpak van Lieve heeft zonder twijfel wonderen gedaan

De aanpak van Lieve heeft zonder twijfel wonderen gedaan!

Dankzij de totaal nieuwe aanpak van mijn jarenlange zware rug- en nekklachten als gevolg van ingezakte rugwervels, ben ik terug soepel, is de pijn onder controle, en heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen.

Een orthopedist had me doorverwezen naar Lieve om vooral de pijn te verlichten en de kwaliteit van mijn leven te verbeteren. Ik woon in Gent en had al verschillende artsen en kinesisten in Gent en omstreken geraadpleegd maar zonder noemenswaardige verbetering. De nieuwe orthopedist was er dermate van overtuigd dat Lieve de juiste aanpak zou hebben dat ik het de moeite vond om het een kans te geven en tot Oudenaarde te rijden.

Tijdens het eerste contact wist ik al dat ik eindelijk op het juiste adres zat. Alles begon met een constructief en aangenaam gesprek over mijn acute en chronische klachten. Er volgden enkele sessies met onder meer specifieke oefeningen om bepaalde spieren te verstevigen, waardoor de pijn langzaam afnam en mijn rug uiteindelijk volledig gedeblokkeerd werd. Ik blijf nog steeds af en toe de oefeningen thuis doen, en kan opnieuw ontspannen en sporten.

De aanpak van Lieve heeft zonder twijfel wonderen gedaan. Mijn levenskwaliteit is dankzij haar enorm verbeterd, en ik ben haar dan ook ontzettend dankbaar.