Ik had al meer dan 4jaar last van mijn nek en schouder.

Ik had al meer dan 4jaar last van mijn nek en schouder.

Door simpele oefeningen ging mijn pijn weg én bleef die ook weg!

Het was voor mij in het begin best vreemd als arts om de manier waarop Lieve redeneert te volgen maar het was duidelijk dat haar aanpak werkt! Hiermee wordt nog maar eens onderstreept hoe relatief de waarde is van een MRI beeld van een nek. Ik stuurde later nog verschillende van mijn collega’s naar Lieve. Allen waren ze heel tevreden!
 
Ik zou Lieve dan ook echt aanbevelen voor iedereen die eindelijk van zijn rugpijn, nekpijn, … heupklachten…vanaf wil!

Ik had al meer dan 4jaar last van mijn nek en schouder. Ik ging meerdere keren naar de dokter, ik volgde rugschool maar dit werkte slechts voor even. Toen ik opnieuw vast zat, ging ik terug bij de dokter. We waren hopeloos want we konden niet direct iets vinden om de pijn te verhelpen. Tot mijn dokter plots zei 'Ik weet nog een kinesitherapeut waar je eens kan proberen...' Ik wou dit zeker proberen.

Door simpele oefeningen ging mijn pijn weg én bleef die ook weg! Oefeningen die je perfect thuis kan doen. Dat is super! Ik ben slechts 4 keer geweest en heb geen pijn meer door af en toe nog eens de oefeningen thuis te doen. Ik raad TeRUG Controle zeker aan, het is de moeite waard!"