Ik had nooit gedacht dat iemand me met dit probleem zou kunnen helpen.

En toen kwam ik bij Lieve terecht. Dit was een heel bijzondere ervaring. Een volledig andere aanpak dan wat ik van een kinesist gewoon was.

Eerst stond ik er niet bij stil. Ik had wat jeuk aan de bovenkant van mijn rug. Na een tijdje begon het me op te vallen dat ik telkens weer opnieuw die jeuk voelde opkomen. Ik vermoedde dat ik last had van een droge huid en begon te smeren.
 
Dat bracht wat soelaas maar niettemin was de jeuk er elke dag opnieuw. Een huidarts bevestigde dat de huid in prima conditie was maar dat er een probleem zou kunnen zijn met enkele zenuwen die gekneld zaten tussen mijn rugwervels. Dit was nu wel het laatste waar ik aan gedacht had. Ik had helemaal geen rugpijn, enkel een terugkerende jeuk. Een kinesist die me van mijn jeuk moest afhelpen. Ik had er eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen bij.
 
En toen kwam ik bij Lieve terecht. Dit was een heel bijzondere ervaring. Een volledig andere aanpak dan wat ik van een kinesist gewoon was. Al op de eerste afspraak ging ze op zoek naar de kern van het probleem en liet ze me voelen hoe de jeuk kon uitgelokt worden maar ook hoe diezelfde jeuk kon weggenomen worden. Ik was laaiend enthousiast! Ik had nooit gedacht dat iemand me met dit probleem zou kunnen helpen.
 
Wat heel fijn was, was het feit dat Lieve op zoek ging naar specifieke oefeningen die mijn probleem konden oplossen. Daarbij luisterde ze ook echt naar wat mijn ervaringen waren met de oefeningen en werden deze aangepast zodat ze nog beter mijn probleem konden aanpakken. Daarnaast mobiliseerde ze ook mijn rug. Vragen had ik steeds in overvloed en ook hiermee kon ik bij haar terecht. Een correcte, duidelijke uitleg mocht ik van haar zeker verwachten.
 
Momenteel ben ik zo goed als verlost van deze vervelende jeuk. Af en toe krijg ik nog een berichtje om even te informeren hoe het verder verloopt. Mocht de jeuk alsnog terugkomen, weet ik zeker dat ik opnieuw bij haar terecht kan. Ik ben Lieve heel dankbaar dat ze me heeft kunnen helpen met een probleem waarvan ik dacht dat ik het gewoon met me moest meeslepen.
 
Als het probleem weg is, besef je wat voor wonder ze verricht heeft en hoe zalig het is om geen dagelijkse jeuk meer te hebben!
 
Bedankt, Lieve, voor je efficiënte aanpak en behandeling! Mocht er mij nog iets mankeren, dan zie je me zeker terug!