Ik werd door mijn collega fysisch geneesheer doorgestuurd naar Lieve...

Tot mijn verbazing was er heel snel verbetering merkbaar!

Ik had al enkele maanden last van mijn nek met uitstraling in mijn arm en een slapend gevoel in enkele vingers.. Doordat ik zelf arts ben, liet ik vrij snel een MRI maken van mijn nek. Ik werd door mijn collega fysisch geneesheer doorgestuurd naar Lieve. Lieve gaf me direct heel veel uitleg en liet me verschillende bewegingen doen met mijn nek. Als bij wonder vond zij heel snel wat het probleem was. Ik kreeg een eenvoudige thuisoefening en een grote portie motivatie!
 
Tot mijn verbazing was er heel snel verbetering merkbaar! Ik had al die tijd last gehad en door deze handige aanpak waarbij ik mezelf kon helpen, was mijn pijn heel snel onder controle en waren ook mijn vingers snel terug normaal. De consultatie nadien, mobiliseerde Lieve ook mijn nek zodat mijn klachten helemaal verdwenen waren! Het was super!
 
Toen ik enkele maanden later plots last kreeg van mijn heup en lies nadat ik intensiever was beginnen sporten, dacht ik eraan om een scan te laten maken van mijn heup. Tot ik aan Lieve dacht! Ik maakte eerst een afspraak bij haar en met één consult was de last in mijn heup zo goed als direct verdwenen.