Jaren kampte ik met zware migraine aanvallen

Jaren kampte ik met zware migraine aanvallen

Lieve is echt een krak in haar vak! Iedereen moet weten hoe goed zij is!!

Al jaren kampte ik met zware migraine aanvallen. Spanningshoofdpijn etc... Ik ging bij verschillende dokters, neurologen, osteopaten,... Na hun behandeling was ik bijvoorbeeld een maand goed, weinig hoofdpijn, maar al snel kwam alles terug. Ik moest ook verschillende soorten medicatie nemen (pijnstillers, triptanen, inspuitingen), medicatie preventief nemen (Depakine Chrone) om aanvallen te vermijden of te verminderen, niets hielp.

Ik ben nu 31jaar. Ik nam die medicatie al sinds ik 14jaar was.  Via mijn schoonzus kwam ik terecht bij Lieve, bij TeRUG Controle. Lieve legt alles heel mooi uit: hoe het menselijk lichaam in mekaar zit en wat de oorzaak kan zijn van de migraineaanvallen. In tijden van Corona had ze het schitterend idee om online consultaties te geven, hiermee ben ik begonnen.

Na simpele oefeningen, deze meerdere keren te doen op mijn dag, merkte ik al vlug resultaat. Mijn hoofdpijn kwam vanuit mijn nek en ik moest oefeningen doen om deze terug soepel te krijgen.

Ook tijdens de consultaties in haar praktijk (raar om zeggen) deed het echt deugd als Lieve druk uitoefende. Lieve is echt een krak in haar vak! Iedereen moet weten hoe goed zij is!!

 

Dank je wel Lieve, ik ben je echt dankbaar!