Leer er maar mee leven

Leer er maar mee leven

Waar ik soms dacht dat er nooit verbetering zou komen en ik er "maar mee moest leren leven", heb ik nu ingezien dat ik het zelf in de hand heb.

Na verschillende therapieën en behandelingen (vnl. algemene kine en chiropraxie) in een poging mijn migraine te verhelpen, kwam ik via mijn mama bij TeRUG Controle terecht. Zij was heel goed geholpen geweest enige tijd terug en ik besloot na de zoveelste zware aanval het ook maar eens een kans te geven. Eerlijk,... ik had er weinig vertrouwen in... Ook was de afstand naar Oudenaarde voor mij bij aanvang toch een groot minpunt maar al na de eerste twee sessies voelde ik dat dit het helemaal waard was! 


Door de (simpele!) oefeningen voelde ik snel verbetering in mijn nek en rug. Na een zestal behandelingen bij Lieve, heb ik me de oefeningen eigen gemaakt en is het bijna een automatisme geworden om ze dagelijks te herhalen. Ook mijn zithouding is dankzij de ondersteunende kussentjes veel verbeterd. Het is een gewoonte geworden om steeds een grote handtas mee te hebben met daarin een kussen.

Ook wanneer ik een migraine-aanval op voel komen, doe ik de oefeningen (iets intensiever) en lijkt de aanval dan toch af te nemen. Dit is een hele opluchting. Waar ik soms dacht dat er nooit verbetering zou komen en ik er "maar mee moest leren leven", heb ik nu ingezien dat ik het zelf in de hand heb. Ik voel me vanwege de oefeningen en het zelfstandig behandelen van een aanval meer verantwoordelijk en sterker. Achteraf gezien had ik veel vroeger deze stap moeten zetten.

Bedankt Lieve!!