Lieve haar aanpak is super professioneel

Lieve haar aanpak is super professioneel

Eindelijk had ik iemand gevonden die mijn probleem serieus nam en mij wou helpen. Wat een verademing was dat!

Ik had jarenlang last van migraine en dit had een serieuze impact op mijn dagelijks leven. 

De migraine aanvallen duurden soms 3 dagen en dat was vrij intens, opstaan met migraine en ermee gaan slapen. Doorheen de dag was ik zo moe en futloos en moest ik vaak dingen in mijn agenda annuleren. 

Pijnstillers verlichtten een beetje de pijn maar dat was eerder een pleister op de wonde leggen. Ik begon mezelf af te vragen van waar die migraine kwam. 

 Ik had een hoofdpijndagboek en hield telkens bij wanneer ik aanvallen had om toch een inzicht te krijgen. Wat waren mijn triggers? Te drukke levensstijl, stress, cyclus, te weinig slaap?  Ik hield hier allemaal rekening mee maar toch bleven die aanvallen terugkomen. 

Uiteindelijk werd ik  doorverwezen naar een neuroloog maar uit die onderzoeken bleek alles perfect normaal. Ik voelde me ten einde raad en machteloos...

Wat moest ik nu nog doen om van mijn migraine af te geraken?  Ik voelde me niet meer geholpen door de klassieke geneeskunde. 

Tot ik bij Lieve terechtkwam. 

Eindelijk had ik iemand gevonden die mijn probleem serieus nam en mij wou helpen. Wat een verademing was dat! Lieve vertelde mij dat mijn migraine uit m’n nek kwam. Ze legde me allerlei oefeningen uit die ik thuis kon doen met als doel mijn nek soepeler te maken. Het zijn heel toegankelijke oefeningen. 

Al na enkele behandelingen met als focus om mijn nek mobieler te maken, voelde ik verlichting en merkte ik dat mijn migraine verbeterde. 

Ondertussen zijn we een jaar verder en kan ik zeggen dat mijn migraine zo veel verbeterd is. Ik voel me zowel fysiek als mentaal veel beter en sterker en ben niet meer afhankelijk van medicatie. 

Lieve haar aanpak is super professioneel. Ze is heel gedreven en heeft ontzettend veel know how en kennis.  

Danku Lieve!