Meer dan 2 jaar lang had ik rugpijn...

Aan iedereen die dag in dag uit met z'n pijn probeert te leven, stop met klagenen ga hulp aan Lieve vragen! 

Ik sukkelde al bijna 2 jaar met dagelijks pijn in m'n onderrug en uitstralingspijn naar m'n rechterbeen. Osteopaat, rugschool en zelfs infiltraties konden de pijn niet helemaal verhelpen. Ik had enkel pijn bij het zitten op een zachte stoel, zetel  en werd door de specialist een "rare madam" genoemd.

Omdat de infiltraties helemaal geen soelaas brachten werd me gezegd dat ik er maar met diende te leren leven. Dit was niet het verdict dat ik als 30 jarige wou horen. Temeer omdat ik het meest pijn had in zithouding aan m'n bureau en ik m'n job echt wel niet wou opgeven.

Per toeval zag ik een post van Lieve op facebook toen ze incheckte bij BOEF. "TeRUG Controle", het klonk veelbelovend en dat was het ook echt!

In volle Corona tijden nam ik de stap om contact op te nemen met Lieve. Er volgde een gratis online consultatie en Lieve was ervan overtuigd dat ze me van m'n pijn kon verlossen. Na enkele consultaties werd wel duidelijk dat ik meerdere sessies zou nodig hebben dan de "gemiddelde" patiënt. Gezien mijn hypermobiliteit vergde het Lieve ook wat meer denkwerk om de juiste houding/oefening voor me te vinden. Maar Lieve gaf nooit op en beet zich vast in mijn probleem. Ze wou me koste wat het kost van m'n pijn verhelpen. Het was heel mooi om zien hoe gefascineerd Lieve is in haar job, met als enige doel,haar patiënten pijnvrij te krijgen.

Op het juiste moment verwees ze me door naar een specialist fysische geneeskunde teneinde nogmaals een infiltratie te laten toedienen. Wonder boven wonder , deze infiltratie hielp wel! Dankzij de behandeling bij TeRUG Controle en de oefeningen die ik makkelijk thuis kon doen, was ik van de pijn verlost.

Onlangs voelde ik plots opnieuw dezelfde pijn opsteken, waarna ik opnieuw mijn oefeningen ben beginnen doen en met resultaat!

Lieve hanteert een persoonlijke aanpak en zal nadien nog regelmatig eens contact opnemen om te vragen hoe het gaat. Omgekeerd kan je ook steeds na de behandeling nog bij haar terecht met mogelijke vragen. Dit maakt haar tevens een krak in haar vak!

Aan iedereen die dag in dag uit met z'n pijn probeert te leven, stop met klagenen ga hulp aan Lieve vragen!