Migraine sinds mijn pubertijd

Dankzij jouw expertise beheerst mijn migraine niet langer mijn leven.

Migraine, het is iets waarmee ik sinds mijn pubertijd mee moest ‘leren’ leven. In mijn familie is het erfelijk. In het begin waren de aanvallen heel sporadisch en dus schonk ik er ook niet zo heel veel aandacht aan. Rond mijn dertigste zijn de aanvallen pas echt beginnen toenemen (15-20 aanvallen per maand waren geen uitzondering). Functioneren zonder medicatie was niet meer mogelijk. Ik was op het punt gekomen dat ik op zoek ging naar een oplossing voor mijn probleem. Ik startte met het nemen van preventieve geneesmiddelen, liet me vervolgens behandelen door een osteopaat, stak mijn licht op bij een neuroloog in de hoop dat die me een wondermiddeltje kon voorschrijven.

Helaas kon bovenstaande geen verlichting brengen. Ik was ervan overtuigd dat ik nu alles had geprobeerd tot ik via facebook Lieve haar post zag verschijnen en ik voorzichtig eens polste of zij ervaring had met het behandelen van migraine patiënten. Het moet gezegd, ik voelde me meteen aan het juiste adres! Samen zijn we op zoek gegaan naar de onderliggende oorzaak en stap voor stap kon ik zelf aan de slag met de oefeningen die Lieve gaf. Tussen elke consultatie zat voldoende tijd waardoor het merkbaar was of de oefening het gewenste effect had of niet. Tussendoor werd er contact gehouden om te zien of er bijsturing nodig was. Na 7 sessies kan ik zeggen dat mijn aanvallen aanzienlijk afgenomen zijn. Wanneer er zich toch één zou voordoen, kan ik – dankzij de oefeningen – dit zolang mogelijk uitstellen.

Lieve, enorm bedankt voor de doeltreffende en professionele aanpak. Dankzij jouw expertise beheerst mijn migraine niet langer mijn leven. Ik ben een believer in Lieve’s aanpak en raad deze ten volle aan!"