Elke dag rugpijn

Ik kon het amper geloven, maar ik was zo gelukkig dat ik de pijn niet meer had!!!  

Ik had elke dag rugpijn. Wie kan me helpen?

Stekende pijn en kon niet meer met mijn handen tot aan de grond. Dit was voor mij een ramp, want ik heb 14 jaar intensief gymnastiek gedaan. Ik stelde me de vraag zo jong? Wie kan me helpen? Wanneer gaat dit over gaan?...  

Ik ging naar de kiné, dokters, pijnstilling nemen... Maar jammer genoeg werkte dit allemaal niet. Ik werd van een vriendin doorverwezen naar Lieve. Ook kreeg ik te horen dat Lieve gespecialiseerd was in migraine. Dit was voor mij een kans om deze beide problemen aan te pakken door haar.   Lieve heeft me een 5 tal keer behandeld en gaf me eenvoudige oefeningen die ik thuis perfect kon uitvoeren. Na de tweede keer voelde ik al een groot verschil en was de pijn in mijn rug al heel wat minder. Zo goed als weg zelf. Ik kon het amper geloven, maar ik was zo gelukkig dat ik de pijn niet meer had!!!  

De migraine aanvallen waren niet meer wekelijks. Ik voel me ook beter en met eenvoudige oefeningen thuis heb ik alles zelf onder controle. Als ik eens een mindere dag heb, doe ik mijn oefeningen een keertje meer.  

Ik wil Lieve heel hard bedanken voor haar succesvolle behandeling.