Tien jaar lang nekpijn opgelost in 7sessies!

Na vele onderzoeken, foto's en scan konden de artsen niet echt een afwijking vinden maar Lieve heeft me fantastisch geholpen!

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik voor het eerst last van nekpijn. Door een val had ik mijn nek bezeerd en deze pijn ging nooit echt weg. Na vele artsen, osteopaten en kinesisten was ik eigenlijk ten einde raad.
Ik ben een vrij sportief iemand, ik loop 3x per week en hou ontzettend van een uurtje badminton met de vriendinnen. In mijn slechte periodes, kwam dit in het gedrang, wat ik uiteraard heel erg vond. Ik voelde me zo beperkt en wou hier niet aan toegeven.

Toen ik plots een verschot kreeg in de nek, was ik op. Uiteraard helpt mijn job hierbij ook niet. Ik ben administratief bediende en dat is niet bepaald de beste job voor nek, schouders en rug.


Na vele onderzoeken, foto's en scan konden de artsen niet echt een afwijking vinden. Heel frustrerend, want de pijn was er wel.
Vele inspuitingen en pillen later, kwam ik door de huisarts bij Lieve terecht.
Heel argwanend, want ik had het allemaal al gezien, maar ik deed toch nog maar eens een poging. 
Met het verschot in de nek, ging ik langs.
Bewegen kon ik niet, autorijden kon niet, sporten ging niet, liggen en slapen ging ook niet. Helemaal uitgeput kwam ik aan bij Lieve. 
Lieve heeft me fantastisch geholpen. Reeds na 4 sessies was ik terug helemaal mobiel.
Nu 2 maand later, na in totaal 7sessies, heb ik een pijnvrij leven.
 

Door de simpele oefeningen, die Lieve voor mij persoonlijk voorschreef, heb ik mijn leven terug.
Ik loop, ik fiets en natuurlijk mijn uurtje badminton met de vriendinnen gaan terug door.

 
Twijfel niet en doe zoals ik .
Ik ben Lieve echt dankbaar. TOP VROUW !